pompa napisał(a):
Witam,
Mam pytanie dotyczące specjalistów stomatologii. Czy może mi ktoś polecić dobrego stomatologa? To znaczy prawdziwego specjalistę.
Szukałem ostatnio w internecie różnych informacji i natrafiłem na klinikę CANDEO, prowadzoną przez dr Wiesława Hędzelka. Czy według Was ta klinika jest godna polecenia? Zależy mi na opiniach, bo jestem strasznym tchórzem, jeśli chodzi o dentystów...
Powinieneś zapytać wśród znajomych, poznać ich opinie, ale też samemu rozejrzeć się za dobrą przychodnią stomatologiczną w swoim mieście. A zapewniam cię, że na pewno takie są.
To jest najlepszy sposób na to, aby trafić w ręce kogoś kompetentnego. Warto czasem nawet wyłożyć troszkę więcej pieniędzy i mieć pewność, że wszystko będzie fachowo i profesjonalnie zrobione.
A co do strachu i obaw to nie warto martwić się na zapas. Są przecież znieczulenia. To nic strasznego… Zobaczysz…
Powodzenia.
Ps. O centrum stomatologicznym CANDEO słyszałem, ale nigdy nie leczyłem u nich ząbków, więc nic konkretnego ci nie powiem na ich temat. Wiem jedynie, że są z Poznania. U mnie w Łodzi są dobrzy specjaliści i nie miałem konieczności szukania stomatologów poza nią.